Η Worldpay από το FIS ανακοινώνει το The Prince’s Belief ως Επίσημο Φιλανθρωπικό Συνεργάτη στο Ηνωμένο Βασίλειο

ACKSONVILLE, Fla.–(BUSINESS WIRE)–FIS® (NYSE: FIS), παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, έχει ενταχθεί στο The Prince’s Belief ως επίσημος φιλανθρωπικός εταίρος στο Ηνωμένο Βασίλειο για να βοηθήσει τους νέους να χτίσουν την εμπιστοσύνη και τις δεξιότητες πρέπει να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους. Ως συνεργάτης του The Prince’s Belief, το Worldpay από το FIS® θα υποστηρίξει την πρωτοβουλία ενθαρρύνοντας τους υπαλλήλους να συμμετέχουν σε χορηγούμενα εργαστήρια και προγράμματα, μοιράζοντας τις δεξιότητες και την οξυδέρκεια τους με τους νέους, ιδιαίτερα μέσω του Επιχειρηματικού Προγράμματος The Prince’s Belief.

Το The Prince’s Belief ιδρύθηκε από τον HM The King το 1976, όταν ήταν HRH The Prince of Wales, και έχει υποστηρίξει πάνω από ένα εκατομμύριο νέους ηλικίας 11-30 ετών στα περισσότερα από 40 χρόνια λειτουργίας του. Το Belief παρέχει στους νέους που αντιμετωπίζουν μειονεκτική θέση πρακτική και οικονομική υποστήριξη που τους καθορίζει στην πορεία για ένα σταθερό και επιτυχημένο μέλλον.

Αυτή η συνεργασία είναι ευθυγραμμισμένη με το Worldpay από τη γενική οικονομική ένταξη και την εταιρική στρατηγική του FIS, η οποία επιδιώκει να μειώσει τα εμπόδια στο χρηματοπιστωτικό σύστημα. Αυτή η συμμετοχή με το The Belief θα προσφέρει ουσιαστική καθοδήγηση και οικονομική εκπαίδευση που μπορεί να βοηθήσει τους νέους επιχειρηματίες και τις μικρές επιχειρήσεις με τα εργαλεία που χρειάζονται για να αναπτυχθούν και να ευδοκιμήσουν.

Εκτός από την εθελοντική υπηρεσία, το Worldpay από τους υπαλλήλους του FIS με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο θα συμμετάσχει ενεργά σε προκλήσεις συγκέντρωσης κεφαλαίων, εκδηλώσεις επιχειρηματικότητας και δραστηριότητες για το The Belief, βοηθώντας να φέρουν τις υπηρεσίες τους σε όσο το δυνατόν περισσότερους νέους σε κίνδυνο.

Ο Jim Johnson, Πρόεδρος της Service provider Options, Worldpay από το FIS, δήλωσε: «Είμαι περήφανος και ενθουσιασμένος που η συνεργασία μας με το The Prince’s Belief θα βοηθήσει στον εμπλουτισμό της ζωής των νέων επιχειρηματιών σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο. Η επιστροφή στις κοινότητες όπου ζούμε και εργαζόμαστε αποτελεί αναπόσπαστο πυλώνα της εταιρικής μας κουλτούρας. Αυτή η συνεργασία ανοίγει νέους δρόμους για τους συναδέλφους μας να ασχοληθούν με την τοπική κοινωνία και να μοιραστούν τα ταλέντα και τις γνώσεις τους. Η επιχειρηματικότητα είναι μια σημαντική δεξιότητα που μπορεί να οδηγήσει στην οικονομική ανάπτυξη και στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων και είναι σημαντικό να την αγκαλιάσουμε ως τοπική κοινότητα και μια παγκόσμια εταιρεία».

Η Sharon Arbuckle, Ανώτερη Επικεφαλής Εταιρικών Συνεργασιών στο The Prince’s Belief δήλωσε: «Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες στην Worldpay από τη FIS και το προσωπικό της για τη συνεχή υποστήριξή τους. Η συνεργασία θα βοηθήσει να διασφαλιστεί ότι οι νέοι, πολλοί από τους οποίους αντιμετωπίζουν πολλαπλές προκλήσεις, θα εκπληρώσουν το όνειρό τους να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με το Worldpay από το FIS, για να εμπνεύσουμε την επόμενη γενιά επιχειρηματιών σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο να ζήσουν, να μάθουν και να κερδίσουν».

Σχετικά με το FIS

Η FIS είναι ένας κορυφαίος πάροχος τεχνολογικών λύσεων για χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και επιχειρήσεις όλων των μεγεθών και σε όλους τους κλάδους παγκοσμίως. Επιτρέπουμε την εμπορική κίνηση ξεκλειδώνοντας την χρηματοοικονομική τεχνολογία που τροφοδοτεί την παγκόσμια οικονομία. Οι υπάλληλοί μας είναι αφοσιωμένοι στην προώθηση του τρόπου με τον οποίο ο κόσμος πληρώνει, τράπεζες και επενδύει μέσω της αξιόπιστης καινοτομίας, της απόδοσης του συστήματος και της ευέλικτης αρχιτεκτονικής μας. Βοηθάμε τους πελάτες μας να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία με καινοτόμους τρόπους για να επιλύσουν κρίσιμες για τις επιχειρήσεις προκλήσεις και να προσφέρουν ανώτερες εμπειρίες για τους πελάτες τους. Με έδρα το Jacksonville της Φλόριντα, η FIS είναι μέλος του Fortune 500® και του Commonplace & Poor’s 500® Index. Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.FISglobal.com. Ακολουθήστε το FIS στο Fb, στο LinkedIn και στο Twitter (@FISglobal).