Ο Τζορτζ Σάντος λέει στον Πιρς Μόργκαν ότι «δεν αντέχει» την προσοχή που τραβάει

ay, ο εκπρόσωπος του GOP George Santos έκανε χθες ένα ψήσιμο 40 λεπτών με τον Piers Morgan.

Εμφανιζόμενος στην εκπομπή Piers Morgan Uncensored, ο Santos παρασύρθηκε για τα πολλά ψέματα που είπε. Ο Σάντος παραδέχτηκε ότι ήταν «ένας τρομερός ψεύτης» και μετάνιωσε που έκανε στοιχεία για τη ζωή του. Είπε ότι δεν χαιρετίζει την παγκόσμια προσοχή που του είχαν προκαλέσει οι κατασκευές του.

«Είναι άβολο», είπε ο Σάντος για να χάσει την ανωνυμία του. «Μόλις χθες το βράδυ, ο σύζυγός μου και εγώ βγήκαμε στον κινηματογράφο και καθώς περπατούσα, από το να βγάλω τα εισιτήρια μέχρι να φτάσω στο περίπτερο των παραχωρήσεων, να φτάσω στο θέατρο… «Αυτός είναι ο Τζορτζ Σάντος, αυτός είναι ο Τζορτζ Σάντος», ψιθυρίζουν σε όλη την κινηματογραφική αίθουσα. Είναι περίεργο», είπε.

«Δεν το αντέχω», συνέχισε. «Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι μου αρέσει. απλά δεν το αντέχω. Είναι κάτι που θα πρέπει να μάθω πώς να το αντιμετωπίζω».

«Δεν το αντέχω». Ο Τζορτζ Σάντος λέει στον Πιρς Μόργκαν ότι του φάνηκε «άβολο» να χάνει την ανωνυμία του και ότι δεν θα είχε θέσει υποψηφιότητα αν ήξερε τι θα συνέβαινε.@piersmorgan | @Santos4Congress | @TalkTV | #PMU pic.twitter.com/ki8GNEPISB — Piers Morgan Uncensored (@PiersUncensored) 20 Φεβρουαρίου 2023

Οι γάμοι του Σάντος

Ο Μόργκαν δεν έδωσε εύκολη βόλτα στον Σάντος. Πίεσε τον νομοθέτη για το αν ήταν πραγματικά παντρεμένος με άντρα.

Ο Σάντος αγωνίστηκε να θυμηθεί την ημερομηνία του γάμου του, λέγοντας τελικά ότι ήταν 30 Νοεμβρίου 2021, στην κομητεία Nassau της Νέας Υόρκης. Είπε ότι θα έδειχνε στη Μόργκαν ένα πιστοποιητικό γάμου μετά τη συνέντευξη.

Ο Μόργκαν ρώτησε τον Σάντος για τον προηγούμενο γάμο του με μια γυναίκα.

«Ήταν ενεργό και κλειστό για μερικά χρόνια», είπε ο Σάντος, προσθέτοντας ότι ήταν «ένα προσωπικό, ακατάστατο κομμάτι της ζωής μου».

Σχετικό: Ο Κρίστιαν Γουόκερ περιγράφει λεπτομερώς μερικές ωραίες ερωτικές συναντήσεις που είχε με τον Τζορτζ Σάντος και, χμ, ew

Ερωτηθείς αν «ήταν πάντα γκέι», ο Σάντος απάντησε: «Όχι, όχι. Η ζωή μου δεν ήταν απλή. Ήμουν πολύ ερωτευμένος με κάποιον και παντρευτήκαμε, και απλά δεν πέτυχε».

Ο Μόργκαν ρώτησε τον Σάντος πώς θα μπορούσε να ήταν αρκετά αφελής για να ξεφύγει από το να πει τέτοια τεράστια ψέματα στην προσπάθειά του για εκλογή. Ο Σάντος εκπροσωπεί την 3η Περιφέρεια του Κογκρέσου της Νέας Υόρκης.

Ο Σάντος είπε ότι είχε πει τα ίδια ψέματα όταν έτρεξε για πρώτη φορά το 2020 και το είχε ξεφύγει. Ως εκ τούτου, ήταν αρκετά «ανόητος» για να σκεφτεί ότι θα το ξεφύγει ξανά.

«Έβαλα υποψηφιότητα το 2020 για την ίδια ακριβώς θέση για το Κογκρέσο… και το ξέφυγα τότε». Ο Τζορτζ Σάντος λέει στον Πιρς Μόργκαν γιατί πίστευε ότι θα μπορούσε να ξεφύγει λέγοντας ψέματα για το υπόβαθρο και την εκπαίδευσή του.@piersmorgan | @Santos4Congress | @TalkTV | #PMU pic.twitter.com/Bnv834NXt6 — Piers Morgan Uncensored (@PiersUncensored) 20 Φεβρουαρίου 2023

“Ένας τρομερός ψεύτης”

Σχετικά με το θέμα της ανύπαρκτης κολεγιακής του εκπαίδευσης, ο Σάντος είπε, «Ήμουν ένας τρομερός ψεύτης σε αυτά τα θέματα. Δεν απέκτησα κολεγιακή εκπαίδευση, αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα λύπη μου στη ζωή.

«Δεν πρόκειται για εξαπάτηση του λαού, αλλά για αποδοχή από το (Ρεπουμπλικανικό) Κόμμα».

Ο Σάντος εξακολουθεί να επιμένει ότι η μαμά του βρισκόταν στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου όταν δέχθηκε επίθεση στις 11 Σεπτεμβρίου. Ο Μόργκαν του ζήτησε να του εξηγήσει γιατί ένα έντυπο βίζας που συμπλήρωσε η μαμά του για να μπει στις ΗΠΑ το 2002 έδειχνε ότι δεν βρισκόταν στη χώρα εκείνη τη στιγμή. Ο Σάντος λέει ότι ήταν μόλις 13 ετών εκείνη την εποχή και δεν μπορούσε να το εξηγήσει.

Ο βουλευτής Τζορτζ Σάντος επιμένει ότι η μητέρα του βρισκόταν στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου στις 11 Σεπτεμβρίου, παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο ότι ήταν καν στις ΗΠΑ εκείνη την εποχή. “Παραμένω πεπεισμένος ότι αυτή είναι η αλήθεια.”@piersmorgan | @Santos4Congress | @TalkTV | #PMU pic.twitter.com/fEBhvLmxh8 — Piers Morgan Uncensored (@PiersUncensored) 20 Φεβρουαρίου 2023

Σχετικό: Ο Τζορτζ Σάντος επιβεβαιώνει ότι ήταν αυτός στο drag: «Ήμουν νέος και διασκέδαζα σε ένα φεστιβάλ»

Ο Μόργκαν είπε στον Σάντος ότι δυσκολευόταν να πιστέψει οτιδήποτε είπε τώρα ο νομοθέτης.

«Το πρόβλημα που έχεις, βουλευτή, μου φαίνεται ότι παραδέχεσαι ορισμένα μεγάλα ψέματα, και μετά αρνείσαι άλλα μεγάλα ψέματα, και το πρόβλημα που έχουν οι άνθρωποι είναι ότι δεν ξέρουν πότε λες ψέματα και πότε λες. την αλήθεια», είπε ο Μόργκαν. «Δεν είμαι καν σίγουρος τώρα γιατί πώς μπορώ να είμαι;»

Ο Σάντος είπε ότι καταλαβαίνει γιατί οι άνθρωποι θα είχαν αυτό το πρόβλημα μαζί του. Ωστόσο, ήταν σίγουρος ότι θα μπορούσε να ξαναχτίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων.

«Όχι, καταλαβαίνω και κοιτάζω, αυτή είναι μια θέση στην οποία έχω βάλει τον εαυτό μου, σωστά», είπε. «Η αξιοπιστία μου είναι αυτό που θα έχω έναν δύσκολο χρόνο και έναν μακρύ δρόμο για να ανακάμψω, και είμαι ξεκάθαρος και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρω».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συνέντευξη παρακάτω.