Παιδικό Ενυδρείο Ντάλας στην Κρατική Έκθεση του Τέξας

acebook

Κελάδημα

Pinterest

DALLAS — Ψάχνετε για τις καλύτερες δραστηριότητες και περιπέτειες για παιδιά στην Κρατική Έκθεση του Τέξας 2022; Το Kids’s Aquarium Dallas φέρνει ζώα από τους ωκεανούς και τα ποτάμια του κόσμου σε οικογένειες που επισκέπτονται το Truthful Park μαζί με πολλές πρακτικές, βρεγμένες περιπέτειες ζώων.

Το ιστορικό Ενυδρείο έχει επανασχεδιαστεί για το μέλλον και έχει συγκεντρώσει περισσότερες από χίλιες κριτικές πέντε αστέρων από τότε που άνοιξε ξανά πριν από ακριβώς ένα χρόνο.

Πολλές νέες δραστηριότητες είναι έτοιμες για την Κρατική Έκθεση του Τέξας το 2022. Τα χαρακτηριστικά στο Kids’s Aquarium Dallas περιλαμβάνουν:

Δείτε το Shark Cove — Οι επισκέπτες μπορούν να δουν έξι διαφορετικά είδη καρχαριών από κοντά στο νέο Shark Cove και σε όλο το Ενυδρείο, συμπεριλαμβανομένων των Black Tip, Brown, Bamboo, Bonnethead, Zebra και των Swell Sharks που λάμπουν στο σκοτάδι.

Pet & Feed the Stingrays — Τα φιλικά Stingrays είναι έτοιμα να τα αγγίξετε και να τα ταΐσετε μέσα στον κόλπο Stingray. Το Kids’s Aquarium Dallas είναι το μόνο μέρος στο metroplex όπου μπορείτε να χαϊδέψετε Stingrays.

Γνωρίστε την Athena the Octopus — Πείτε γεια στο νέο Big Pacific Octopus (GPO) του Aquarium. Η Αθηνά είναι μια νεαρή GPO που είναι έξυπνη και δραστήρια. Αυτά τα έξυπνα θαλάσσια πλάσματα χρειάζονται πολλές δραστηριότητες εμπλουτισμού, έτσι οι επισκέπτες θα τη δουν να παίζει με παζλ και να αναζητούν το φαγητό της.

Απολαύστε τη δεξαμενή αφής ασπόνδυλων — Αυτός ο νέος βιότοπος είναι όπου τα παιδιά μπορούν να αλληλεπιδράσουν με θαλάσσια αστέρια, αχινούς και άλλους κατοίκους του αλμυρού νερού.

Συμβουλευτείτε το Physician Fish — Σε αυτά τα μικροσκοπικά ψάρια αρέσει να τσιμπολογούν τα κύτταρα του δέρματος, αφήνοντας τους επισκέπτες με απαλά, απαλά χέρια μετά το «μανικιούρ» τους.

Βοηθήστε το Archer Fish — Οι επισκέπτες μπορούν να βοηθήσουν αυτά τα ψάρια που φτύνουν να πάρουν το επόμενο γεύμα τους κρατώντας ένα κοντάρι δολώματος πάνω από τον βιότοπο.

Τα Axolotls Are Superb — Τα αξιολάτρευτα Axolotl του Ενυδρείου είχαν μωρά που μπορούν να δουν οι επισκέπτες στον βιότοπό τους. Αυτά τα αμφίβια που μοιάζουν με Pokemon είναι σπάνια και βρίσκονται μόνο σε μία λίμνη κοντά στην Πόλη του Μεξικού.

ΝΕΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Υπάρχει σχεδόν τόση διασκέδαση έξω από το Ενυδρείο όσο και μέσα. Δείτε τι υπάρχει στο Aquarium’s Plaza κατά τη διάρκεια της Κρατικής Έκθεσης του Τέξας:

Mining Sluice — Ψήστε για πραγματικούς πολύτιμους λίθους και απολιθώματα στο Kids’s Aquarium Mining Firm. Το νερό τρέχει ορμητικά μέσα από το φράγμα, ενώ οι επισκέπτες αποκαλύπτουν θησαυρούς περνώντας από τη βρωμιά σε διχτυωτές σχάρες.

Corn Maze — Ένας φουσκωτός λαβύρινθος καλαμποκιού θα μετατρέψει τα παιδιά σε μια μη τρομακτική εκδοχή των Kids of the Corn καθώς προσπαθούν να βρουν το δρόμο τους μέσα από τις ανατροπές και τις στροφές.

Pianos on the Plaza — Τα παιδιά που αγαπούν τη μουσική θα απολαύσουν τις δικές τους μελωδίες στα αληθινά πιάνα και σε άλλα μουσικά όργανα που βρίσκονται στα πεζοδρόμια του Ενυδρείου κατά τη διάρκεια της Έκθεσης.

VIP Lounge — Τα μέλη του Kids’s Aquarium Dallas έχουν τώρα ένα ειδικό μέρος για να ξεφύγουν κατά τη διάρκεια της Έκθεσης. Το κτήριο του Παραρτήματος του Ενυδρείου έχει διατεθεί για χρήση με καθαρές τουαλέτες, κλιματισμό, καθίσματα, δωρεάν wi-fi και άλλες αποκλειστικές ανέσεις. Τα μέλη δείχνουν απλώς την κάρτα τους στην πόρτα για είσοδο.

ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ! Το ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ

Το ιστορικό Ενυδρείο άνοιξε ξανά ακριβώς πριν από ένα χρόνο, την ημέρα έναρξης της Κρατικής Έκθεσης του Τέξας 2021. Από τότε, το αξιοθέατο έχει υπερδιπλασιάσει τα μέσα έσοδά του, επιτρέποντας στον χειριστή zoOceanarium Group να προσθέσει περισσότερες δραστηριότητες και νέα ζώα για εκπαίδευση επισκεπτών και απόλαυση.

«Στόχος μας είναι να φέρουμε χαρά στα παιδιά και τις οικογένειες του Ντάλας», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της zoOceanarium, Chris Davis. “Εκτός από τη βελτίωση των εκθεμάτων ζώων του Ενυδρείου και την προσθήκη στοιχείων υψηλής τεχνολογίας και πρακτικής χρήσης, μπορέσαμε να υποστηρίξουμε αρκετές χιλιάδες επισκέψεις για παιδιά από τα σχολεία Title 1 της περιοχής.”

Το Ενυδρείο άνοιξε αρχικά το 1936 ως μέρος της Εκατονταετηρίδας του Τέξας και έκλεισε νωρίς στην πανδημία του COVID. Το zoOceanarium Group επιλέχθηκε για να επανασχεδιάσει και να ξανανοίξει το αγαπημένο Ενυδρείο, το οποίο ολοκληρώθηκε εγκαίρως για την Κρατική Έκθεση του Τέξας το 2021.

ΕΑΝ ΠΑΣ

Το Παιδικό Ενυδρείο θα δέχεται κουπόνια για την Κρατική Έκθεση του Τέξας για είσοδο (ή κανονικές πληρωμές με μετρητά ή πιστωτική κάρτα). Η είσοδος είναι δωρεάν για παιδιά ηλικίας δύο ετών και κάτω, 10 κουπόνια για παιδιά ηλικίας 3 έως 12 ετών και 14 κουπόνια για άτομα 13 ετών και άνω.

Ώρες λειτουργίας: 9 π.μ. έως 6 μ.μ. κατά τη διάρκεια της Κρατικής Έκθεσης του Τέξας. 9 π.μ. έως 5 μ.μ. όλο τον υπόλοιπο χρόνο.

Ακολουθήστε το Ενυδρείο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης @childrensaquarium. Επισκεφτείτε τον ιστότοπο για περισσότερες πληροφορίες ή για εκ των προτέρων εισιτήρια στη διεύθυνση www.childrensaquarium.com.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το χειριστή zoOceanarium Group, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.zooceanarium.com.