Πού θα χτίσει η Ενορία της Ανάληψης το νέο της καταφύγιο ζώων_ Εδώ βρίσκονται τα καταφύγια σε ενορίες της περιοχής

εδώ θα φτιάξει η Ενορία της Ανάληψης το νέο της καταφύγιο ζώων; Εδώ βρίσκονται καταφύγια σε ενορίες της περιοχής

Θα πρέπει οι υπεύθυνοι της Ενορίας Ascension να αναζητήσουν μια ήσυχη αγροτική περιοχή ή μια πιο πολυσύχναστη τοποθεσία για να χτίσουν ένα νέο καταφύγιο ζώων;

Κατά τη συνεδρίαση της 16ης Φεβρουαρίου, το Συμβούλιο της Ενορίας Ascension ψήφισε 7-4 υπέρ της απόρριψης της αγοράς ενός ακινήτου στη λεωφόρο 12472 N. Burnside στο Gonzales για $550.000, στέλνοντας το Animal Providers Board πίσω στο κληρωτό.

Η τοποθεσία, βόρεια της Airline Freeway και ακριβώς νότια της Cannon Street κοντά στο κατάστημα οικιακών βελτιώσεων του Lowe, βρίσκεται σε μια κεντρική περιοχή της ενορίας που είναι γνωστή για τον μεγάλο όγκο καθημερινής κίνησης.

Μερικά μέλη του συμβουλίου υποστήριξαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ότι το καταφύγιο δεν θα έπρεπε απαραίτητα να κατασκευαστεί σε περιοχή με μεγάλη κίνηση της ενορίας.

Αναζητώντας μια τοποθεσία, το διοικητικό συμβούλιο έχει προσλάβει το Shelter Planners of America και έλαβε μια εκτίμηση αναγκών και ένα σχέδιο εννοιολογικού σχεδιασμού για να βοηθήσει στην εύρεση της καλύτερης τοποθεσίας και σχεδίασης για το καταφύγιο, σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου από τον Οκτώβριο του 2022.

Το Companion Animal Rescue of Ascension, ένα μη κερδοσκοπικό καταφύγιο 501c3, γνωστό ως CARA’s Home, έχει ξεπεράσει την τρέχουσα θέση του κατά μήκος της εθνικής οδού Airline στο Σορέντο. Ένα ανοιχτό καταφύγιο εισαγωγής, το πλήρωμα δέχεται σχεδόν 3.000 ζώα κάθε χρόνο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του.

Η λειτουργία του καταφυγίου έχει χρηματοδοτηθεί από φόρο ακίνητης περιουσίας ενός μύλου, ο οποίος εισπράττεται από το 2019.

Πού βρίσκονται άλλα καταφύγια στην ευρύτερη περιοχή του Μπατόν Ρουζ;

Ακολουθεί μια ματιά στο πού άλλες ενορίες έχουν χτίσει καταφύγια ζώων:

Το East Baton Rouge Parish Animal Management and Rescue βρίσκεται στη διεύθυνση 2680 Progress Rd., Baton Rouge, LA. Βρίσκεται βόρεια του Interstate 110 κοντά στο αεροδρόμιο στην περιοχή Scotlandville, μακριά από την καρδιά της πρωτεύουσας της Λουιζιάνα.

Το Livingston Parish Animal Shelter βρίσκεται στη διεύθυνση 13525 Florida Blvd., Livingston, LA. Βρίσκεται στη δυτική πλευρά της πόλης του Livingston, κατά μήκος του Hwy. 190. Οι περιοχές Denham Springs και Watson έχουν μεγαλύτερο πληθυσμό.

Το Iberville Parish Animal Shelter and Animal Management βρίσκεται στη διεύθυνση 59815 Bayou Rd., Plaquemine, LA. Είναι κοντά στη φυλακή της ενορίας στα περίχωρα της πόλης.

Το Assumption Parish Animal Adoption/Management βρίσκεται στο 223 Hwy. 1008, Napoleonville, LA. Βρίσκεται κοντά στη φυλακή της ενορίας στα περίχωρα του χωριού Napoleonville.

Η ενορία St. James δεν διαθέτει ενοριακό καταφύγιο ζώων.

Το Καταφύγιο Ζώων της West Feliciana της Parish James L. “Bo” Bryant and West Feliciana Animal Humane Society βρίσκεται στη διεύθυνση 9946 W. Feliciana Pkwy., Bains, LA. Είναι βόρεια του St. Francisville κατά μήκος του Hwy. 61.

Ένα νέο καταφύγιο ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι στην ενορία East Feliciana κατά μήκος του Hwy. 68 στο Τζάκσον. Η τοποθεσία είναι κοντά στο Dixon Correctional Middle.

Το Pointe Coupee Parish Animal Shelter βρίσκεται στη διεύθυνση 9628 Morganza Hwy. 1, New Roads, LA. Η τοποθεσία βρίσκεται σε μια αγροτική περιοχή μεταξύ των περιοχών New Roads και Morganza.

Το Tangipahoa Parish Animal Providers βρίσκεται στη διεύθυνση 15487 W. Membership Deluxe Rd., Hammond, LA. Βρίσκεται έξω από την Interstate 12.

Το καταφύγιο ζώων Lafourche Parish βρίσκεται στη διεύθυνση 934 Hwy. 3185, Thibodaux, LA. Βρίσκεται σε έναν κυκλικό δρόμο στα περίχωρα της πόλης.

Όπως ανακοινώθηκε στις 16 Φεβρουαρίου σε δελτίο τύπου της ενοριακής κυβέρνησης, έχει οριστεί μια δημόσια συνάντηση ενημέρωσης για τις 28 Φεβρουαρίου στο κυβερνητικό συγκρότημα για να συζητηθεί το νέο καταφύγιο με έναν εκπρόσωπο της Shelter Planners of America, τον Michael Barnard.

Το Gonzales Weekly Citizen και το Donaldsonville Chief, μέρος του Δικτύου USA In the present day της Λουιζιάνα, καλύπτουν την Ενορία Ascension και την ευρύτερη περιοχή του Baton Rouge. Ακολουθήστε στο fb.com/WeeklyCitizen και στο fb.com/DonaldsonvilleChief.