Το φιλανθρωπικό ίδρυμα για παιδιά του Russell Wilson δίνει λίγα χρήματα στα παιδιά

Ο ussell Wilson δυσκολεύεται ως τέταρτος μπακ, αλλά τα πάει απόλυτα όταν πρόκειται για τη φιλανθρωπία του. Μια εκτενής αναφορά από το USA In the present day που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη περιέγραφε ότι το «Why Not You? Basis» είχε δωρίσει μόνο περίπου το 40 τοις εκατό των κερδών του σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, με το υπόλοιπο να πηγαίνει σε έρανο και μισθούς εργαζομένων.

Συνολικά το ίδρυμα Russ έλαβε 7,5 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα μέχρι το 2021, αλλά ανέφερε μόνο 2,8 εκατομμύρια δολάρια που μεταβιβάστηκαν σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες. Στα έξοδα του ιδρύματος περιλαμβάνεται ένας εξαψήφιος μισθός για έναν προσωπικό φίλο του Ράσελ και της Σιάρα Γουίλσον, που είναι υπάλληλος του ιδρύματος — αλλά το σκάψιμο βαθύτερα πηγαίνει περισσότερο από αυτό.

Ο ιστότοπος για το “Why Not You?” δεν απαριθμεί κανέναν υπάλληλο ή διευθύνοντα σύμβουλο, αλλά δείχνει το διοικητικό συμβούλιο του. Αυτό είναι ένα πραγματικό who’s-who του νεποτισμού. Κανένα μέλος του συμβουλίου της φιλανθρωπικής οργάνωσης δεν έχει μη κερδοσκοπικό υπόβαθρο, αλλά μάλλον όλοι μοιράζονται προσωπικές σχέσεις με τον Russ και την Ciara. Η συνολική λίστα περιλαμβάνει:

Ράσελ Γουίλσον

Ciara Wilson

Sheryl Willert (επί χρόνια προσωπική δικηγόρος του Russ)

Larry Estrada, Αντιπρόεδρος της Goldman Sachs (προσωπικός φίλος του Russ)

Μαρκ Ρότζερς (ατζέντης και στενός φίλος του Ρας)

Χάρι Γουίλσον (αδερφός του Ρας)

Jessica Abramson Lott (Russ’ PR supervisor)

Charly Martin (πρώην δέκτης Seahawks που έπαιζε με τον Russ)

Scott Pickett (στενός φίλος του Russ)

Δεν είναι ασυνήθιστο για φιλανθρωπικά ιδρύματα διασημοτήτων να έχουν μέλη του διοικητικού συμβουλίου με προσωπικούς δεσμούς με τους ιδρυτές, αλλά είναι ασυνήθιστο να μην υπάρχει κάποιος που διευθύνει το σόου με παραδοσιακό φιλανθρωπικό υπόβαθρο. Επιπλέον, η φιλανθρωπική οργάνωση του Wilson εγείρει συγκεκριμένα ερωτήματα επειδή χρησιμοποιήθηκε ως βασικός λόγος που η Wilson κέρδισε το βραβείο Walter Payton Man of the Yr το 2020, με τον Roger Goodell να λέει:

«Ο Ράσελ Γουίλσον έδινε πάντα προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση της κοινότητάς του, αλλά φέτος αντιμετώπισε την πρόκληση και πολλά άλλα όταν χρειαζόταν περισσότερο», δήλωσε ο Επίτροπος του NFL ROGER GOODELL. «Έχει δείξει συνεχή αριστεία στο γήπεδο για εννέα σεζόν, αλλά η δουλειά που έχει κάνει για να βοηθήσει τη νεολαία και να καταπολεμήσει την επισιτιστική ανασφάλεια μέσω του Why Not You Basis του ενισχύει τη διαρκή κληρονομιά του. Ο Ράσελ αξίζει εξαιρετικά αυτό το βραβείο και ξέρω ότι θα το χρησιμοποιήσει ως πρόσθετο εφαλτήριο για να συνεχίσει να επηρεάζει θετικά τους άλλους».

Ουσιαστικά η βάση της απόκτησης του βραβείου Russ και η δικαιολόγηση από το NFL ήταν η δουλειά που έκανε ο Wilson με τη φιλανθρωπία του – η οποία τώρα γνωρίζουμε ότι ωφελεί περισσότερο την οικογένεια και τους φίλους του παρά τα άπορα παιδιά που υποτίθεται ότι βοηθά.

Το βράδυ της Τετάρτης το «Why Not You? Basis» δημοσίευσε μια εκτενή απάντηση στην ιστορία του USA In the present day, η οποία ανέφερε εν μέρει:

«Ενώ το ίδρυμα συγκεντρώνει κεφάλαια και παρέχει επιχορηγήσεις και δώρα, οι συνεργασίες μας επέτρεψαν την πιο άμεση παράδοση και αντίκτυπο. Οι δυναμικές συνεργασίες μας επιτρέπουν στον Russell και τη Ciara να αφιερώσουν το χρόνο, το πάθος και τις ιδέες τους και να αυξήσουν την ευαισθητοποίηση για λόγους σε οικεία και πρακτικά περιβάλλοντα και εκδηλώσεις.»

Οπότε, βασικά, δεν διέψευσαν τίποτα στην αναφορά, αλλά προσπάθησαν να προτείνουν ότι επειδή ο Russ και η Ciara εμφανίζονται σε εκδηλώσεις για άλλες φιλανθρωπικές οργανώσεις, εκεί είναι ο πραγματικός αντίκτυπός τους. Δροσερός.

Σχετικό στοίχημα στο NFL στο DraftKings Sportsbook

Συνήθως αυτό δεν θα ήταν ένα θέμα στο οποίο θα έπρεπε να ασχοληθεί το NFL, αλλά μεταξύ του Μπρετ Φαβρ που χρησιμοποιεί τη φήμη του στο ποδόσφαιρο για να υπεξαιρέσει φερόμενα κεφάλαια κοινωνικής πρόνοιας από τον Μισισιπή, και το πρωτάθλημα που ουσιαστικά νομιμοποιεί τη φιλανθρωπική οργάνωση του Wilson βραβεύοντάς του τον Walter Payton Man of the Yr. σοβαρές ερωτήσεις σχετικά με το πόσα κάνει το πρωτάθλημα για να ελέγξει το φιλανθρωπικό έργο που κάνουν οι παίκτες ή αν απλώς λαμβάνουν τα πάντα στην ονομαστική τους αξία.

Ο Wilson πρέπει να απαντήσει γιατί η φιλανθρωπία του, η οποία έχει αποφέρει εκατομμύρια, δεν έχει δώσει περισσότερα στους ανθρώπους που ισχυρίζεται ότι βοηθά. Αυτό είναι παρωδία.