Police Blotter_ Lady αναφέρει ότι ο σύζυγός της οδηγεί μεθυσμένος. Ο άνθρωπος βοηθά τον εαυτό του στα εργαλεία ενυδρείου

γυναίκα είπε στην αστυνομία ότι αυτή και ο σύζυγός της είχαν τσακωθεί και είχε πιει και στη συνέχεια έφυγε. Είπε ότι τον παρακολουθούσε σε μια εφαρμογή και είπε στην αστυνομία ότι βρισκόταν στο βενζινάδικο Kankus στην κεντρική λεωφόρο 702. Η αστυνομία εντόπισε τον σύζυγό της στο πάρκινγκ έξω από το όχημά του, να μπαίνει στο κατάστημα. Η αστυνομία έκανε τεστ νυσταγμού για να διαπιστώσει εάν ήταν υπό την επήρεια μέθης. Έδειχνε να ξεπερνά τα όρια. Η αστυνομία δεν τον είδε να χειρίζεται το όχημά του τη στιγμή της σύγκρουσης. Ενημερώθηκε από την αστυνομία να τον παραλάβει και το όχημά του. Κάλεσε έναν φίλο.

* * *

Μια γυναίκα σε ένα διαμέρισμα στη λεωφόρο Άρλινγκτον κάλεσε την αστυνομία για να αναφέρει ότι ο γείτονάς της είναι πολύ δυνατός τις πρώτες πρωινές ώρες. Η αστυνομία δεν άκουσε θόρυβο από το διαμέρισμα του γείτονα όταν έφτασε. Η γυναίκα είπε ότι θα ήθελε απλώς να κάνει αναφορά γι’ αυτό αυτή τη στιγμή.

* * *

Εργαζόμενοι στο Mapco, 100 W. twentieth St., είπαν στην αστυνομία ότι ένα όχημα κινούνταν στο πάρκινγκ τους με ανθρώπους μέσα. Οι εργαζόμενοι ήθελαν την αστυνομία να ελέγξει τους επιβαίνοντες. Τους συμβούλευσαν ότι απλώς κοιμόντουσαν επειδή οδηγούσαν από την Οκλαχόμα. Το Mapco δεν ήθελε να κοιμούνται στο πάρκινγκ τους. Ο κόσμος ενημερώθηκε να μετακινηθεί στο πάρκινγκ απέναντι.

* * *

Η αστυνομία ξεκίνησε μια διακοπή κυκλοφορίας στη λεωφόρο Arlington σε ένα ασημί Ford Escape του 2013 (ετικέτα TN) επειδή το φως φρένων δεν λειτουργούσε σωστά. Η αστυνομία μίλησε με τον οδηγό, ο οποίος είπε ότι είχε πρόβλημα με την καλωδίωση. Η γυναίκα έλαβε προφορική προειδοποίηση για την παραβίαση του εξοπλισμού.

* * *

Η αστυνομία μίλησε με έναν άνδρα στη λεωφόρο De Gross sales που είπε ότι χρειαζόταν μια βόλτα ή κάπου για να πάει. Η αστυνομία πρόσφερε στον άνδρα μια βόλτα στην Κοινοτική Κουζίνα.

* * *

Πυρκαγιά σε κάδο απορριμμάτων αναφέρθηκε στο Kingdom Heart, 730 E Martin Luther King Blvd. Η αστυνομία βρήκε έναν κάδο απορριμμάτων της Δημοκρατίας να φλέγεται. Στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και έσβησε τη φωτιά. Η αστυνομία επιχείρησε να επικοινωνήσει με τη Δημοκρατία, αλλά είναι κλειστή τα Σαββατοκύριακα. Η αστυνομία έδωσε ένα αντίγραφο αυτού του αριθμού αναφοράς σε έναν υπάλληλο της εκκλησίας, καθώς είναι ο ιδιοκτήτης του ακινήτου όπου βρισκόταν ο κάδος σκουπιδιών να καίγεται. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, ενώ απομονώθηκαν ζημιές μόνο στον κάδο απορριμμάτων. Υπάρχει βίντεο με έναν ύποπτο να στέκεται στον κάδο λίγο πριν πάρει φωτιά. Η ποιότητα του βίντεο δεν επιτρέπει την αναγνώριση, αλλά φαίνεται ότι το άτομο φοράει ένα σακάκι camo, ένα μπλε τζιν με ξεθωριασμένες μπλε τσέπες και πιθανώς ένα ανοιχτό ροζ/κόκκινο καπέλο.

* * *

Ένας υπάλληλος ανέφερε ότι κάποιος προσπάθησε να διαρρήξει το υπόστεγο αποθήκευσης του Papa John’s, 6210 Hixson Pike, κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να λυγίσει η λαβή της κλειδαριάς, αλλά δεν έγινε είσοδος και δεν ελήφθησαν αντικείμενα. Δεν υπάρχουν ύποπτες πληροφορίες ή στοιχεία έρευνας.

* * *

Ενώ δούλευε μια επιπλέον δουλειά στο Ενυδρείο, ένας αξιωματικός ειδοποιήθηκε για μια κλοπή που έγινε. Η ασφάλεια του ενυδρείου έδειξε στον αστυνομικό ένα βίντεο με έναν μαύρο άνδρα να κόβει την κλειδαριά σε μια πύλη που ανήκει στο Ενυδρείο. Στη συνέχεια, ο άνδρας μπήκε στην πύλη και έκλεψε αντικείμενα που ανήκαν στο Ενυδρείο (δύο σετ πρίζες, ένα σετ κλειδιών και μία εργαλειοθήκη). Η ασφάλεια του ενυδρείου είπε ότι δεν είχαν ξαναδεί τον άνδρα στην περιοχή και δεν είχαν περισσότερες πληροφορίες. Δεν υπάρχουν άλλοι οδηγοί.